Notaris voor een BVBA, huwelijkse voorwaarden en meer..

Een notaris inschakelen kan voor diverse zaken noodzakelijk zijn. De notaris doet naast het oprichten van bedrijven, zoals bijvoorbeeld een BVBA, ook zaken voor particulieren. U kunt daarbij denken aan het opstellen van huwelijkse voorwaarden als u bijvoorbeeld gaat trouwen.

Waarom zou u huwelijkse voorwaarden op laten stellen?

notaris antwerpenDaar kunnen diverse redenen voor zijn, bijvoorbeeld om bepaalde zaken af te schermen als u een bedrijf voert. Notarissen zijn hiernaast ook betrokken bij de aanschaf van een woning. Als u ooit een woning heeft aangeschaft dan bent u al wel eens bij een notaris op bezoek geweest. De koopakte wordt door een notaris opgesteld. De kosten hiervoor zijn vaak opgenomen in de hypotheek, maar u kunt deze natuurlijk ook zelf betalen.

Notariskantoren in de regio

Een Antwerpen Notaris vinden is niet zo ingewikkeld. Er zijn veel kantoren in de regio. Er zijn grotere kantoren, maar ook kleinere notariskantoren. Notarissen hebben allemaal een goede en lange opleiding moeten doorlopen en hebben dus allemaal veel ervaring en kennis van uw zaak. Maak op tijd een afspraak want de notarissen zijn vaak druk bezet!

Comments are closed.