De volkskrant op proef nemen?

Heerlijk de krant lezen is voor veel mensen een momentje van rust in de dag. Meestal begint de ochtend met een krantje, en vaak kunt u zo even lekker wakker worden met een kopje koffie erbij. Veel mensen weten dat dit een heerlijk moment kan zijn, en genieten hier dan ook intens van. De Volkskrant is een ideale krant om te lezen. Zeker als u deze iedere ochtend op de deurmat heeft liggen. Als u wat geld wilt besparen, is het zeker geen slecht idee om een een Volkskrant proefabonnement af te sluiten. U kunt dan redelijk voordelig enkele weken of maanden de krant lezen. U hoeft ook nergens aan vast te zitten, u kunt het vaak weer opzeggen. Zo zit u dus nergens aan vast en profiteert u van de voordelige oplages.

Een welkomstgeschenk bij de Volkskrant

volkskrant abonnementHet leuke van het afsluiten van een proefabonnement is dat u vaak goedkoop kunt lezen. Daarnaast kunt u vaak kiezen voor een welkomstgeschenk. Soms is dit een tablet, en in andere gevallen is het bijvoorbeeld een korting. Er zijn altijd leuke cadeaus beschikbaar wanneer u lid wordt van de Volkskrant. Iedere paar maanden is er weer een nieuwe actie, dus het is belangrijk dat u weet wat u kunt doen. Bezoek daarom de website, en bekijk welke actie momenteel loopt. Het is erg handig om dit te kijken, zo weet u precies waar u aan toe bent bij het abonnement op de Volkskrant.

 Betaling?

Natuurlijk is er ook voor het proefabonnement veel beschikbaar. U zult echter wel een betaling moeten doen, gratis is het helaas niet. De prijs is sterk afhankelijk van het type abonnement dat u neemt. Er zijn abonnement waarbij u een half jaar de krant op proef neemt, maar ook abonnement waarbij u een kortere periode lid abonnee bent. Zoek dit dus eerst even goed uit voordat u het proefabonnement besluit te nemen.

Comments are closed.